Bedrijfskleding bedrukken is een hele makkelijke en prettige manier om reclame te maken. Bovendien is werkkleding bedrukken relatief goedkoop. Helemaal wanneer u grote aantallen in één keer afneemt, kunnen de 'stuks' prijzen aanzienlijk lager worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van uw logo of tekst. Zo kunt u kiezen voor de voor- of achterzijde, op de borst of eventueel op de mouw. Bovendien is er ruime keus in kleuren en maten, voor zowel dames als heren. Naast bedrijfskleding bedrukken kunt ook kiezen voor het bedrukken van polo's, schorten, sjaalsmutsen en petten.

U wilt bedrijfskleding bedrukken?

Wanneer u besluit om bedrijfskleding of werkkleding te laten bedrukken, wilt u natuurlijk dat de kleding en de bedrukking lang mee gaan? Bij TextielDrukDeal vindt u uitstekende kwaliteit van zowel de textiel als de bedrukking. De kleding wordt meestal intensief gedragen, en moet er dus ook na het wassen goed uit blijven zien. Met onze drukmethoden garanderen wij dat de producten en bedrukking erg lang mee zullen gaan. Denkt u ook eens aan het uitdelen van presentjes zoals paraplu's, strandlakens of petjes aan uw zakenrelatie. Hierdoor kunt u nog meer reclame maken en het zal door de ontvanger als zeer attent worden ervaren. Bekijk ons Greenwich schort.

Bedrijfskleding bedrukken én een snelle levering bij TextielDrukDeal

Als u een product heeft gekozen kunt u een bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte opvragen. Nadat de bestelling is geplaatst, worden de volgende dag de artikelen al bedrukt. Vervolgens heeft u de volgende dag (weekend en feestdagen uitgezonderd) alles al in huis. Wanneer u een bestelling plaatst namens uw bedrijf, kunt u ook nog eens kiezen voor het gemak van betaling op rekening.

Heeft u niet alles kunnen vinden of heeft u een specifieke vraag over het bedrukken van bedrijfskleding? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-5001000 of u kunt een mailtje sturen naar info@textieldrukdeal.nl, wij helpen u uiteraard graag verder!

Gerelateerde berichten:
T-shirts laten bedrukken met originele print