Hoe zorg je ervoor dat je als studievereniging opvalt tussen alle andere studentenverenigingen? Door polo's, sjaals, T-shirts en sweaters te bedrukken bijvoorbeeld! Kleding bedrukken voor studieverenigingen is een geweldige manier om  te profileren en op te vallen. Bovendien creëer je hierdoor een groepsgevoel en een hoge mate van saamhorigheid. Ook is het erg makkelijk om onderscheid te maken door met verschillende kleuren te werken. De commissie en het bestuur krijgen dan bijvoorbeeld een andere kleur. Bij Textieldrukdeal vind je een groot assortiment voor zowel dames als heren.

poloshirt rood

Wilt u kleding bedrukken voor studieverenigingen? Dan zijn polo's een goede keus. Al onze poloshirts zijn geschikt om te bedrukken.

Kleding bedrukken voor studieverenigingen

Er zijn tegenwoordig allerlei mogelijkheden voor kleding bedrukken voor studieverenigingen. Je kunt kiezen uit jassen, sweaters, polo's maar ook mutsen, sjaals en caps zijn een leuke optie om je outfit uit te breiden. Je kunt bovendien kiezen om een naam op de shirts of caps te laten drukken, of het logo van de studievereniging. Deze kunnen op verschillende plekken gedrukt worden zoals voor- of achterzijde en bij shirts op de borst of op de mouw. Ligt er binnenkort een sportevenement in de planning? Kijk dan eens naar ons grote aanbod joggingbroeken, hoodies, sweaters en vesten. Zo ontstaat er direct een gevoel van teambuilding. Wat de sportuitslagen natuurlijk alleen maar ten goede komt!

Bestel vandaag nog, of vraag een offerte aan

Is er een keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog de bestelling. Wij zullen dan morgen de kleding bedrukken. De dag daarna zijn de artikelen dan al afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een persoonlijke offerte aan te vragen. Zijn er onduidelijkheden of specifieke vragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 085-5001000 of stuur een email naar info@textieldrukdeal.nl, en we helpen je uiteraard graag verder! Wij zitten in Enschede, dé studentenstad voor slimme en ondernemende studenten. Wij weten wat voor jou belangrijk is!

Gerelateerde artikelen:
Vrijgezellenfeest kleding bedrukken 
Carnavalskleding bedrukken