Bent u op zoek naar een originele manier om uw evenement, bedrijf of sportteam in de kijker te zetten? Laat een polo bedrukken met een originele tekst, een afbeelding passend bij het evenement dat u organiseert of het logo van het bedrijf waarvoor de polo's moeten worden bedrukt. Ook sponsors maakt u erg blij met een professionele bedrukking van hun logo op uw promo- of sportshirts.

Hoe kan ik een polo laten bedrukken?

Het is erg eenvoudig om uw poloshirts te laten bedrukken bij Textieldrukdeal. U hoeft slechts een paar stappen te doorlopen om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of direct een bestelling te plaatsen.

  • 1. kies een polo uit
    Op de pagina Polo's bedrukken kiest u een poloshirt. U vindt bij ons dames-, heren- en kinderpolo's in alle kleuren en maten.
  • 2. Voer aantallen en maten in
    Geef aan hoeveel poloshirts u van elke maat wilt bestellen
  • 3. Geef de wensen voor bedrukking aan
    Wilt u een logo op de borst laten drukken? Of wilt u een polo bedrukken met een afbeelding op de voor-en achterzijde van het shirt? Alles is mogelijk, geef uw wensen door bij het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling.

polo-s-bedrukken-textieldrukdeal

Razendsnelle levering van uw bedrukte polo's

Het bedrukken van uw poloshirts kunnen wij bijzonder snel realiseren. Als u vandaag nog een offerte aanvraagt, komen wij morgen met een bedrukkingsvoorstel en kunnen we overmorgen uw polo bedrukken. De polo's worden direct daarna naar u opgestuurd, waardoor u binnen enkele dagen uw bedrukte polo's in huis hebt. Bijkomend voordeel voor zakelijke bestellingen: u kunt bij ons ook op rekening bestellen.

Gerelateerde berichten:
Poloshirts bedrukken
Kleding bedrukken voor uw-sportteam