Laat uw kleding borduren bij Textieldrukdeal

Wilt u uw bedrijfskleding, promotiekleding of relatiegeschenken een exclusieve uitstraling geven? Laat  dan uw kleding borduren bij Textieldrukdeal! Geborduurde kleding oogt net dat beetje luxer en exclusiever dan bedrukte kleding. Bovendien is een borduring slijtvast en gaat het een leven lang mee. Textieldrukdeal levert borduringen van professionele kwaliteit op alle kledingstukken die u maar wenst. Kwaliteit staat bij Textieldrukdeal hoog in het vaandel. U bent bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige borduringen. Bovendien leveren wij u de kwaliteitsproducten razendsnel en tegen een scherpe prijs!

Mogelijkheden voor het borduren van kleding

De mogelijkheden voor het borduren van kleding zijn eindeloos! Wij kunnen borduringen verzorgen op alle soorten kleding en textiel, variërend van polo's tot handdoeken, caps en sweaters. Neem een kijkje in ons productaanbod, geef aan waar u de bedrukking wilt plaatsen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het borduren van kleding is maatwerk. De prijs is onder andere afhankelijk van de grootte van de borduring, het aantal steken dat is benodigd om de afbeelding of tekst te borduren en het aantal kleuren waaruit de afbeelding bestaat. Wij denken graag met u mee, en zoeken met u naar een mogelijkheid die bij uw wensen en budget past. Om een goede kosteninschatting te kunnen maken horen we graag van u welke producten u wilt laten borduren, in welke oplage u dat wilt laten doen en hoe groot de te borduren afbeelding of tekst is. Het aanvragen van een offerte kunt u doen door naar uw producten naar keuze te gaan in onze webshop, de opties voor bedrukking te selecteren en te klikken op de knop 'Toevoegen aan offerteaanvraag'. 

Heeft u vragen over tarieven, mogelijkheden of onze producten? Bel 085-5001000 of neem contact met ons op. Wij helpen u graag! 


 

 

.