• Kleding bedrukken
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij
  • Minimale afname bedrukte artikelen = 10 stuks

Bodywarmers bedrukken met tekst, logo of onbedrukt?

Wilt u  lekker warme bodywarmers goedkoop laten bedrukken? Zoek niet verder, bij Textieldrukdeal bent u aan het juiste adres! Wij garanderen scherpe prijzen, uitstekende service en professionele bedrukkingen. De bodywarmers uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en te bestellen in veel verschillende kleuren. U kunt diverse soorten bodywarmers laten bedrukken. Daarnaast zijn alle bodywarmers in onze webshop ook zónder bedrukking te bestellen!

Bodywarmers professioneel laten bedrukken

Heeft u haast met de bestelling van uw bedrukte bodywarmers? Wij helpen u graag om de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Omdat we alle producten uit voorraad leveren kunnen wij razendsnel leveren. Neem contact op met een van onze support medewerkers om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Het borduren én bedrukken van bodywarmers

Het is bij Textieldrukdeal ook mogelijk om een logo op uw bodywarmers te laten borduren in plaats van drukken. Wilt u meer informatie over het borduren van bodywarmers? Bel dan met één van onze medewerkers voor meer informatie en een prijsopgave: 085 – 5001000.