• Kleding bedrukken
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij
  • Minimale afname bedrukte artikelen = 10 stuks

Petten bedrukken met uw ontwerp, of onbedrukt bestellen!

Voor het laten bedrukken van petten bent u bij Textieldrukdeal aan het beste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan petten in een veelvoud van verschillende kleuren. Textieldrukdeal biedt mogelijkheden voor zowel bedrukte of onbedrukte petten. Deze petten zijn ideaal voor verschillende sporten zoals tennis. Wij bedrukken de petten indien gewenst met een sponsorlogo of andere uiting. Alle bedrukkingen en borduringen zijn van hoogstaande kwaliteit.

Textieldrukdeal staat bekend om de uitstekende kwaliteit van haar petten en beschikt onder andere over het merk JAKO. Of het nou gaat om tennis, hockey, voetbal of andere sporten, Textieldrukdeal is het adres voor zowel bedrukte als onbedrukte sportkleding en petten. Clubs, teams en individuele sporters kunnen bij ons slagen. Textieldrukdeal is het adres voor teamkleding en clubkleding, en dus ook voor petten!

Teamkleding, clubkleding, petten en bandana's bestelt u bij Textieldrukdeal!
Wilt u artikelen onbedrukt bestellen? Geen probleem! Al onze sportkleding is óók zónder bedrukking te bestellen in onze webshop!